Urządzenia i Akcesoria
Naan (pan hindú)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones
Składniki
-
1 cdita de azúcar refinada
-
125 g agua
-
5 g de levadura seca instantánea
-
340 g de harina de trigo un poco más para trabajar
-
½ cdita de sal fina
-
125 g de yoghurt natural sin azúcar
-
15 g de aceite vegetal
-
45 g de mantequilla derretida para servir
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 porciones
Białko
40 g
Kalorie
8800 kJ /
2096 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
264 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS DEL MUNDO
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Falafel
1h 30min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min
Pollo tikka masala
30min
Pan pita
1h 40min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Pollo tikka masala
6h 40min
Garam masala
5min
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Arroz kashmiri - India
30min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Naan indio
1h 40min
Pollo korma (India)
50min