Urządzenia i Akcesoria
Thai Burger
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Thai burgers
30min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
One-pot Moussaka
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h