
Urządzenia i Akcesoria
Antipasto di alici agli agrumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
-
200 g di succo di limone
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
1 peperoncino piccante fresco
-
1 cucchiaino di semi di finocchio
-
4 arance, preferibilmente biologiche
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
156 kcal /
653 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy