
Urządzenia i Akcesoria
Antipasto di alici agli agrumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate400 g
-
di succo di limone200 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
-
peperoncino piccante fresco1
-
di semi di finocchio1 cucchiaino
-
arance, preferibilmente biologiche4
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
156 kcal /
653 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy