Cioccolata alla gianduia

Cioccolata alla gianduia

2.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di nocciole spellate e tostate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 20 g di fecola di patate
  • 60 g di zucchero
  • 80 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 500 g di latte intero
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 561 kcal / 2347 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...