Cioccolata alla gianduia

Cioccolata alla gianduia

2.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di nocciole spellate e tostate
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di fecola di patate
    20 g
  • di zucchero
    60 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    80 g
  • di latte intero
    500 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 561 kcal / 2347 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...