![Cioccolata alla gianduia Cioccolata alla gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3F8E674-A5A3-448D-9E13-20A3FC3E1F31/Derivates/B01DC99E-9AD2-4576-944D-4E0A6BF9E6C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di nocciole spellate e tostate
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di fecola di patate
- 60 g di zucchero
- 80 g di cioccolato al latte a pezzi
- 500 g di latte intero
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolata calda
10p
Yogurt liquido al cioccolato
1 Std. 15 Min
Cioccolata allo zenzero
30min
Cioccolata all'amaretto
20p
Cioccolata bianca
15 min
Cioccolata chai
25 Min
Cioccolata calda alla cannella
15 min
Cioccolata calda al cardamomo
15 min
Cioccolata calda al caffè
15 min
Cioccolata calda all'anice stellato
20p
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min
Pastella per crêpes al cacao
1h