Urządzenia i Akcesoria
Salted chocolate and date caramels
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
20 pieces
Składniki
Date caramels
-
pitted dates350 g
-
boiling water500 g
-
coconut oil30 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling1 pinch
-
natural vanilla extract or scraped seeds of ½ vanilla pod1 tsp
Ganache
-
dark chocolate in pieces100 g
-
cream80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
0.8 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Arabia
92 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ghee
2 godz. 10 min
Christmas spice mix
5 min
Gingerbread House
12 godz.
Peanut butter fudge sauce
20 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Quinoa biscuits
1 godz.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 godz. 10 min
Hot chocolate on a stick
1 godz. 20 min
Chai Tea Powder
15 min
New Orleans Style Cheesecake
6 godz. 5 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 min