Urządzenia i Akcesoria
Fatayer with cheese and mint
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 pieces
Składniki
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pitta bread
2 Std.
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Potato Pancakes
45 Min
Apple Tart
1 Std.
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 Std. 20 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Crêpes with herbs
1 Std.
Cheese mousse
10 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min