Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with crunchy vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
709 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Tofu Stew
30 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Tofu stew
30 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Chocolate cake
45 min
Berry foam
10 min