Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with crunchy vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
709 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Pumpkin soup
35 min
Cod with citrus butter
50 min
Chopped vegetable salad
10 min
Lentil and spinach soup
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Apple cake
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Courgette side dish
30 min