Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g butter, unsalted, cut in pieces
- 50 g water
- 1 tbsp lemon juice
- 3 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 227 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Hollandaise Sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Brak ocen
Mayonnaise
5min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Béchamel sauce
15 Min
Duck foie gras
24h
Crème caramel (flan)
5h 30min
Chocolate mousse
3sa 20 dk