Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g butter, unsalted, cut in pieces
- 50 g water
- 1 tbsp lemon juice
- 3 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 227 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake (baked)
7h 20min
Béchamel sauce
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Berry foam
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mashed Potatoes
30 min
Béarnaise sauce
15 min
Orange curry dressing
10 min
Champagne crème brûlée
2小时 25 分钟
Trout with hollandaise sauce
50min