Urządzenia i Akcesoria
Artichokes Romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
519 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Whipped egg whites
10 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Creamed spinach
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon
15 min