Urządzenia i Akcesoria
Artichokes Romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
519 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Asparagus Cream Soup
25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Asparagus cream soup
30min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Asparagus Stem Soup
55min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Cream of Asparagus Soup
15min