Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot

Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot

4.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
10 Scheiben

Składniki

Füllung
  • Basilikum, frisch nur Blätter
    5 g
  • Oliven, schwarz, entkernt
    120 g
  • Wasser
    500 g
  • Eier (Größe M)
    7
  • Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)
    200 g
  • Sonnenblumenöl
    200 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 - 2 Prisen
  • Senf
    1 TL
  • Weißbrot (ca. 500 g)
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Sód 671 mg
Białko 9 g
Kalorie 1684 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...