Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 671 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 Min
Teuflische rote Augen
40 Min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1h 15min
Schinken-Käse-Rauten
35 Min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2 godz. 30 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3小时 20 分钟
Osterpinzen
2h 50min
Eiaufstrich mit Topfen
10min