Urządzenia i Akcesoria
Brioche (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Scheiben
Składniki
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
231 mg
Białko
7 g
Kalorie
1024 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Linsenragout
1 godz.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35 min
Reisfleisch One-Pot
45 min
Kürbis-Mandel-Suppe
40 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce
1 godz. 10 min
Hausbrot (glutenfrei)
3 godz.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz. 15 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Schnelle Kürbissuppe
25 min