Brioche (glutenfrei)

Brioche (glutenfrei)

3.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Scheiben

Składniki

  • Milch
    180 g
  • Zucker
    70 g
  • frische Germ
    25 g
  • Buchweizenmehl
    20 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.
    380 g
  • Salz
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    2 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Sód 231 mg
Białko 7 g
Kalorie 1024 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...