Urządzenia i Akcesoria
Brioche (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Scheiben
Składniki
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
231 mg
Białko
7 g
Kalorie
1024 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti Bolognese
45 min
Palatschinken
45 min
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe (histaminfreundlich)
30 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 min
Chocolate-Chip-Muffins aus dem Eier-Pochierer
40 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Glutenfreies Knusperbrot
3 godz.
Hausbrot (glutenfrei)
3 godz.