Urządzenia i Akcesoria
Brioche (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Scheiben
Składniki
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
231 mg
Białko
7 g
Kalorie
1024 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1hod. 20min.
Zucchinikuchen
1hod. 20min.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe (histaminfreundlich)
30min.
Salzfreie Gemüsegewürzpaste
50min.
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50min.
Karfiolsuppe mit Polenta
25min.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2hod. 30min.
Gemüseaufstrich
1hod.
Topfen-Granola
30min.
Toastbrot (glutenfrei)
14hod.
Bananen-Haferflocken-Kekse
30min.
High Protein Brot (glutenfrei)
9hod. 30min.