Brioche (glutenfrei)

Brioche (glutenfrei)

3.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Scheiben

Składniki

  • Milch
    180 g
  • Zucker
    70 g
  • frische Germ
    25 g
  • Buchweizenmehl
    20 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.
    380 g
  • Salz
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 245 kcal / 1024 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 231 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...