Pide au bœuf et à la mozzarella

Pide au bœuf et à la mozzarella

4.3 246 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 30 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour la garniture
  • 1 pincée de sel
  • 90 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à café bombée de paprika
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 50 g de tomates en cubes
  • 250 g de viande de bœuf hachée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de mozzarella râpée
  • 12 olives noires
  • 4 œufs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 794 kcal / 3319 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...