Urządzenia i Akcesoria
Hoisin pork bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh ginger peeled and thinly sliced20 g
-
hoisin sauce100 g
-
water1300 g
-
broccoli broken into small florets200 g
-
jasmine rice200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
olive oil for frying
-
pork mince500 g
-
sambal oelek to taste1 - 2 tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
fresh mint leaves only, to garnish4 sprigs
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
carrot (approx 150 g), cut into julienne (2 mm)1
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 100 g), finely shredded¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1664.4 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
2522.3 kJ /
600.6 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Sticky sesame chicken
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Chiang Mai noodles
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Asian-style pork noodles
1 godz.