![Panini di segale Panini di segale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D12F7FB1-74AB-4DBA-920C-205E3024CAB8/Derivates/32eb0941-c7a5-4387-b83c-b20efa6b55d2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di segale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosette di farro
17h 30min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Filone di segale
4h
Pane morbido di farro
19h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane ai cereali
3ч.
Mezzaluna di pane al farro
3ч.
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min