Urządzenia i Akcesoria
Panini di segale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pezzo
Składniki
-
400 g farina tipo 0
-
100 g di farina di segale
-
20 g di lievito di birra fresco
-
340 g di acqua
-
1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane contadino
19 godz.
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Banettes rustiche
15 godz.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Filone di segale
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane semplice
4 godz.
Pane segale e farro
4 godz. 30 min