Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de betarragas peladas y cortadas en cubos de 2 cm
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 60 g de mantequilla
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de semillas de sésamo blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
Alternatywne przepisy
Pebre
20 min
Pisco sour
10 min
Chardonnay sour
10 min
Jugo vitamínico
5min
Espuma helada de limón y menta
7h 30 min
Arroz basmati con verduras y salsa de almendras
1h
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Chili con carne
1h 25min
Panqueques con dulce de leche
1h 15min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50min
Sofrito chileno
20 min