Urządzenia i Akcesoria
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
182.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
408.5 kJ /
97.3 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamales Oaxaqueños
2h 40 min.
Steamed orange puddings
1h 25 min.
Porcini mushroom salt
5 min.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40 min.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Pascualina
1h 45 min.
No potato salad
20 min.
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50 min.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30 min.
Obatzter (cheese spread)
10 min.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35 min.
Spiced cherry brioche wreath
2h 20 min.