Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de endibias en trozos de 2 cm
- 20 g de vinagre balsámico
- 10 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 120 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 591.5 mg
Alternatywne przepisy
Hojaldre provenzal
2小时
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Pudin de brócoli
1h
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1h
Pastel de repollo
45 min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Rollitos de lasaña con espinacas y beicon
1h
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min