Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de endibias en trozos de 2 cm
- 20 g de vinagre balsámico
- 10 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 120 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 591.5 mg
Alternatywne przepisy
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20 min
Hinojo "a la parmesana"
1h 25min
Tarta integral de cebollas
1h 10min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Cardo con almendras
20 min