Pincho de sardina rellena

Pincho de sardina rellena

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
10 unidades

Składniki

  • 1 limón
  • 2 dientes de ajo
  • 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de aceitunas sin hueso
  • 3 cucharaditas de orégano seco
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de pan rallado
  • 30 g de tomates secos en aceite (escurridos)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
  • 10 g de alcaparras
  • 10 sardinas frescas enteras limpias (sin espinas y sin escamas), abiertas en libro con la cola
  • 1 chorrito de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 197.6 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 939 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...