Risotto cu mere și suncă afumată

Risotto cu mere și suncă afumată

3.4 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porții

Składniki

  • parmezan tăiat bucăți (3 cm)
    40 g
  • șalotă (aprox. 30 g), tăiată jumătăți
    1
  • ulei de măsline extravirgin
    30 g
  • orez pentru risotto de ex. Carnaroli sau Arborio, cu timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
    320 g
  • mere (orice soi) curățate de coajă, fără cotoare, tăiate cuburi (1 cm)
    180 g
  • apă
    820 g
  • sare
    1 linguriță
  • șuncă afumată, fiartă tăiată bucăți
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 670 mg
Białko 13 g
Kalorie 1861 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...