Urządzenia i Akcesoria
Pascualina
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
2448.8 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min