Urządzenia i Akcesoria
Queso fresco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
290 g
Składniki
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet½
-
citric acid1 tsp
-
filtered water4 tbsp
-
non-iodised salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 290 g
Sód
1847.9 mg
Białko
68.5 g
Kalorie
5718.1 kJ /
1231.9 kcal
Tłuszcz
68.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
43.8 g
Węglowodany
121.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare sauce
10 min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Horchata
24 godz. 10 min
Curry ketchup
30 min
Spaetzle
35 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min