Urządzenia i Akcesoria
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
537.2 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
2493 kJ /
595.9 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Potato gnocchi
1 godz. 15 min