
Urządzenia i Akcesoria
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
595.9 kcal /
2493 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
71.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
537.2 mg