Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 100 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de farine de tapioca
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 441 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pâte à choux sans gluten
20 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
45min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pizza sans gluten à base de courgette
4 Std. 50 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min