Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 100 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de farine de tapioca
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 441 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Pâte à choux sans gluten
20 min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Brioche sans gluten
2h 15min
Muffins apéritifs sans gluten
50 min
Biscuits granola sans gluten
1h 25min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte brisée sans gluten
5min