Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
TM6

Mediterranean Shrimp and Orzo Soup

4.7 (55 ocen)

Składniki

  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 6 oz mixed bell peppers, julienned (¼ in.)
  • ½ tsp smoked paprika
  • 4 oz red onions, sliced in half-moons (¼ in.)
  • 2 garlic cloves, thinly sliced
  • 28 oz vegetable broth
  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
  • 1 tbsp tomato paste
  • ½ tsp dried oregano
  • ½ tsp salt, to taste
  • 4 oz dried whole wheat pasta, orzo
  • 4 oz baby spinach
  • 16 oz raw shrimp, peeled and deveined (medium-large shrimp)
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 5 sprigs fresh dill fronds
  • 1 tbsp lemon juice
  • ½ tsp red pepper flakes (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
929 kJ / 222 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
4 g
Sód
1065 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy