Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
mixed bell peppers julienned (¼ in.)6 oz
-
smoked paprika½ tsp
-
red onions sliced in half-moons (¼ in.)4 oz
-
garlic cloves thinly sliced2
-
vegetable broth28 oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
orzo pastaorzo pasta whole wheat4 oz
-
baby spinach4 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined (medium-large shrimp)16 oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh dill fronds5 sprigs
-
lemon juice1 tbsp
-
red pepper flakes (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1065 mg
Białko
19 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Mediterranean Chicken
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min