Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (1 in.)yams peeled, cut into pieces (1 in.)6 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (2 in.)3 oz
-
butternut squash peeled, cut into pieces (2 in.)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved1 oz
-
water18 oz
-
broccoli finely chopped1 oz
-
fresh baby spinach finely chopped1 oz
-
orzo pasta1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
213 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Baby to Table
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cereal and Fruit Purée
20 min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 min
Barley and Vegetables (12-18 months)
35 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Apple, Date and Banana Oatmeal
10 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Fruit and Yogurt Purée
5 min