Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Green Pea Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined large7 oz
-
salt plus 1-2 pinches to season shrimp1 tsp
-
shallot (approx. 1 oz), halved1
-
fresh green peas (see Tip), plus 2 tbsp extra to garnish9 oz
-
water24 ½ oz
-
ground black pepper2 pinches
-
11 oz dried penne pastadried farfalle pasta11 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
464 mg
Białko
24 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Steamed Shrimp
20 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min