Urządzenia i Akcesoria
陈皮红豆沙莲子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
12 人份
Składniki
-
红豆600 克
-
水3000 克
-
新鲜莲子60 颗
-
陈皮 依个人口味增减4 小撮
-
糖 依个人口味增减6 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1.1 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
839.8 kJ /
200.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny