芥菜烧肉饭

芥菜烧肉饭

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 小红葱
    70 克
  • 蒜瓣
    5 个
  • 虾米 浸软
    20 克
  • 干香菇 浸软,去蒂,切片
    5 朵
  • 食油
    40 克
  • 芥菜 去梗
    500 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    30 克
  • 鸡精粉
    10 克
    10 克 香菇粉
  • 500 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 烧肉 切块 (1公分)
    200 克
  • 半熟印度香米 洗净
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 642 mg
Białko 21 g
Kalorie 2063 kJ / 493 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...