Urządzenia i Akcesoria
酱卤猪六件
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
猪肚 洗净沥干,切约7-8厘米大块300 克
-
猪大肠 洗净沥干,切约3厘米段300 克
-
猪耳朵 洗净沥干,切约7-8厘米大块300 克
-
姜 约10克6 片
-
料酒80 克
-
水 焯水用2000 克
-
猪肋排 洗净沥干,切约4厘米段300 克
-
猪蹄 洗净沥干,切约4厘米段300 克
-
猪尾 洗净沥干,切约4厘米段300 克
-
水 烹煮用2000 克
-
生抽150 克
-
老抽130 克
-
蚝油50 克
-
糖110 克
-
盐10 克
-
八角6 个
-
桂皮10 克
-
姜4 片
-
干月桂叶4 片
-
葱 打结2 根
-
葱2 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1495.8 mg
Białko
64.5 g
Kalorie
3937.5 kJ /
942 kcal
Tłuszcz
65.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品新春家宴
8 Przepisów
Chiny
Chiny