Urządzenia i Akcesoria
皮蛋瘦肉粥配蒸饺
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
姜 切丝1 片
-
猪肉肉糜 烧粥用150 克
-
料酒5 克
-
水 煮粥1500 克
-
米 淘洗干净,沥干150 克
-
面粉250 克
-
水 揉面用140 克
-
盐3 小撮
-
大白菜 切大片,洗净沥干250 克
-
猪肉肉糜 做馅料用150 克
-
生抽10 克
-
麻油10 克
-
油 防粘用
-
水 蒸煮用500 克
-
皮蛋 去壳,切小块3 个
-
葱 切葱花3 根
-
白胡椒粉2 小撮
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
609.7 mg
Białko
29 g
Kalorie
2705.5 kJ /
647.3 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
85.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny