Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 frunze de busuioc proaspăt
- 1 - 2 prize oregano uscat
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 700 g apă
- 180 g fasole verde proaspătă, fideluță, curățată și tăiată jumătăți
- ½ linguriță sare
- 150 g quinoa
- 100 g roșii, tăiate bucăți (aprox. 2 cm)
- 50 g măsline negre fără sâmburi, tăiate rondele
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 712.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nachos cu fasole roșie și brânză Cheddar
40 min
Salată de linte și mentă
Keine Bewertungen
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Keine Bewertungen
Batoanele cu miere ale Sabrinei
40 min
Driver
Keine Bewertungen
Seitan cu legume, la borcan
Keine Bewertungen
Salată cu somon și merișoare
40 min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min
Fasole neagră - rețeta de bază
Keine Bewertungen
Tocană de fasole ochi negru și legume
2 Std. 10 Min
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
2h 45min
Musaca de linte
2h 20 min