脆皮烧肉

脆皮烧肉

4.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 人份

Składniki

  • 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
    1200 克
  • 3 汤匙
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 1000 克
  • 白醋
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2627 mg
Białko 2 g
Kalorie 566 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...