Urządzenia i Akcesoria
脆皮烧肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 人份
Składniki
-
五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞1200 克
-
盐3 汤匙
-
糖1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
五香粉1 茶匙
-
水1000 克
-
白醋1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2627 mg
Białko
2 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春节年菜庆团圆
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy