Urządzenia i Akcesoria
肉酱日本豆腐红豆饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
1 人份
Składniki
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头2 瓣
-
猪肉肉糜130 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水250 克
-
米 提前浸泡1小时沥干120 克
-
红豆 提前浸泡1晚后沥干30 克
-
日本豆腐 切1厘米段180 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2250.1 mg
Białko
53.4 g
Kalorie
4025 kJ /
963 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
126.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny