肉酱日本豆腐红豆饭

肉酱日本豆腐红豆饭

4.4 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
1 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    50 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 猪肉肉糜
    130 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 250 克
  • 提前浸泡1小时沥干
    120 克
  • 红豆 提前浸泡1晚后沥干
    30 克
  • 日本豆腐 切1厘米段
    180 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2250.1 mg
Białko 53.4 g
Kalorie 4025 kJ / 963 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 126.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...