Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de arroz
- 600 g de col china, sin el centro, en trozos (5 cm)
- 3 cdas de sal
- agua, para remojar
- 200 g de zanahoria, en piezas (3 cm)
- 150 g de rábano chino (rábano daikon), en trozos
- 150 g de cebolla, en mitades
- 20 g de jengibre, fresco, en rebanadas (2 mm)
- 6 dientes de ajo, pelados
- 450 g de agua
- 50 g de azúcar morena
- 65 g de cebolla cambray, en piezas (aprox. 5 cm)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 - 2 cdas hojuela de chile seco o chile coreano (ver tip)
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa martajada
50 Min
Tinga de col
35 Min
Sopa fría de kimchi
10 Min
Chile en nogada
3 Std.
Tortitas de papa rallada
35 Min
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde TM6 (Pelar)
30 Min
Limones condimentados en conserva
72h 5min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14 godz. 15 min
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 Std. 20 Min
Leche de castañas de cajú
6 Std. 5 Min
Chiles jalapeños en escabeche
40 Min