Burritos

Burritos

4.0 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 piezas

Składniki

Carne y arroz
  • 100 g de arroz blanco de grano largo
  • 450 g de falda de res cortada en trozos
  • 680 g de agua
  • 2 pizcas de comino en polvo
  • 1 pizca de chile en polvo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 70 g de cebolla blanca
  • ½ cdita de sal fina
Frijoles
  • 500 g de frijoles negros cocidos
  • 150 g de granos de elote amarillo
  • 2 pizcas de semillas de comino
  • ¼ cdita de chile chipotle en polvo (opcjonalnie)
  • 100 g de puré de jitomate
Burritos
  • 10 tortillas de harina
  • ensalada mixta y pico de gallo, para servir

Wartości odżywcze na 10 piezas

Kalorie 3100 kcal / 13020 kJ
Białko 192 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 459 g
Błonnik 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...