Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 200 g de leche
- 170 g de azúcar
- 2 huevos
- 20 g de maicena
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 30 g de miel
- 200 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 571 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona de brioche con chocolate
4 godz. 45 min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1h 30 min
Corona de Pascua (Challah)
1h 45 min
Crema de limón con fresas
25min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30 min
Calzone de sobrasada y queso
1 Std.
Brownies de café
1h 45 min
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Croquetas de berenjena, queso rulo y nueces
5h
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 godz. 50 min
Magdalenas de leche condensada
30 min