Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
lub 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (opcjonalnie)
-
100
g de queso ricotta, fresco
lub 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Białko
- 20.14 g
- Węglowodany
- 55.76 g
- Tłuszcz
- 36.08 g
- Błonnik
- 3.58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shepherd's pie
1hod. 10min
Jocoque casero
15 Std.
Kreplaj
55min
Keppe de quinoa
1h
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Sopa de cebada perla y hongos
50 min
Keppe charola
1h 40min
Pollo teriyaki
30min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.