Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Białko
- 201.4 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 143.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 58.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 4309.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55min
Res con almendras
40min
Pastelitos de robalo
35min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Brownies rápidos de tres chocolates
40min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Tacitas de queso crema
30min
Adobo con carne
50min
Pollo al cilantro
35min