Urządzenia i Akcesoria
Sciatt
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
75 g di farina di grano saraceno
-
50 g di farina tipo 00
-
5 g di bicarbonato di sodio
-
140 g di acqua minerale frizzante
-
25 g di grappa
-
250 g di formaggio tipo Casera a cubetti (1.5x1.5 cm)
-
olio per frittura
-
sale a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
4.9 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1440.6 kJ /
344.3 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema per pandoro
10 min
Vitello tonnato
2 godz. 45 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Capesante gratinate
30 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Crespelle alla valdostana
2 godz.
Risotto alla monzese
35 min
Taroz
1 godz.
Pisarei e faśö
35 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Pizzoccheri
50 min