Urządzenia i Akcesoria
Indisk pannekake med krydret potetfyll
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 17 godz. 40 min
6 porsjoner
Składniki
Pannekake
-
ris, langkornet250 g
-
linser, svarte beluga, tørkede (se tips)100 g
-
vann pluss ekstra til bløtlegging600 g
-
ris, alle typer, kokt (se tips)30 g
-
salt1 ts
Krydret potetfyll
-
koriander, fersk kun blader1 bunt
-
vann500 g
-
poteter skrelt og delt i terninger (2 cm)750 g
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
chili, grønn, lang uten frø dersom ønskelig1
-
sennepsfrø, hvit1 ts
-
spisskummenfrø1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
ghee (klarnet smør) til steking
-
rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver1
-
karriblader, ferske10
-
salt½ ts
-
babyspinat, fersk120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
573.7 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1253.7 kJ /
298.5 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min