Stekt bacon og tranebærstuffing

Stekt bacon og tranebærstuffing

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
16 porsjoner

Składniki

  • tranebær, tørkete
    50 g
  • ruby portvin
    50 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    3 kvister
  • timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    2 kvister
  • salvieblad, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    1 kvist
  • gul løk (ca. 120 g), delt i fire
    1
  • hvitløksfedd
    2
  • bacon, i skiver, uten svor
    300 g
  • smør, saltet
    20 g
  • svinekjøttdeig
    500 g
  • lupinflak
    50 g
  • egg
    1
  • pistasjnøtter, usaltede, uten skall
    30 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • rosmarin, fersk til pynt
    1 - 2 kvister

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 452.4 mg
Białko 11.2 g
Kalorie 464 kJ / 110.4 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie