Urządzenia i Akcesoria
Middelhavsbrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 skiver
Składniki
-
smør til smøring
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
basmatiris110 g
-
ris, brun, langkornet110 g
-
hirsekorn120 g
-
linfrø1 ss
-
pilerotmel140 g
-
salt2 ts
-
guar gum (se tips)2 ts
-
rårørsukker2 ts
-
vann400 g
-
tørrgjær2 ts
-
druekjerneolje30 g
-
cider eddik1 ts
-
egg2
-
oliven, svart, uten stein (ca. 15), delt i to50 g
-
oliven, grønn, uten stein (ca. 15), delt i to50 g
-
tomat, tørket delt i skiver50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
409.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
82.7 kJ /
19.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Damperbrød med sirupsmør
Brak ocen
Irske Potetkaker
Brak ocen
Natronrundstykker med cheddar
Brak ocen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Minibrød med sjokolade og squash
Brak ocen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Brak ocen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Flatbrød
1 godz.
Tangzhong melkebrød
Brak ocen
Søtt frokostbrød
1 godz. 30 min