Bokhvetebrød

Bokhvetebrød

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 skiver

Składniki

  • olivenolje til smøring
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    60 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    3 kvister
  • bokhvetekorn
    140 g
  • basmatiris
    200 g
  • pilerotmel
    140 g
  • chiafrø
    40 g
  • xanthan gum
    1 ts
  • paprikakrydder
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • vann
    400 g
  • sukker
    15 g
  • tørrgjær
    2 ts
  • riseddik
    1 ss
  • egg
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skive

Sód 278.1 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 782.6 kJ / 186.3 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie