Urządzenia i Akcesoria
Pitabrød
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porsjoner
Składniki
-
hvitt rismel (se tips)200 g
-
brunt rismel (se tips)150 g
-
pilerotmel pluss ekstra til dryssing60 g
-
potetstivelse100 g
-
xanthan gum3 ts
-
salt1 ½ ts
-
vann, varmt500 g
-
tørrgjær2 ½ ts
-
lønnesirup, ren2 ts
-
vegetabilsk olje pluss ekstra til drypping2 ss
-
loppefrøskall2 ss
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
424.4 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1226.5 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Damperbrød med sirupsmør
Brak ocen
Irske Potetkaker
Brak ocen
Natronrundstykker med cheddar
Brak ocen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Minibrød med sjokolade og squash
Brak ocen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Brak ocen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Flatbrød
1 godz.
Tangzhong melkebrød
Brak ocen
Søtt frokostbrød
1 godz. 30 min