Urządzenia i Akcesoria
Brød med frukt og nøtter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
12 skiver
Składniki
-
polentamel til dryssing
-
pekannøtter150 g
-
hirsemel120 g
-
glutenfri melblanding (se tips)70 g
-
bokhvetemel pluss ekstra til dryssing (se tips)60 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)1 ½ ts
-
natron½ ts
-
karvefrø1 ts
-
salt½ ts
-
tranebær, tørkete30 g
-
dadler, uten stein delt i to120 g
-
fiken, tørket delt i to100 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i fire50 g
-
kjernemelk330 g
-
honning1 ss
-
smør til servering (valgfritt)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
208.8 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Keine Bewertungen
Damperbrød med sirupsmør
Keine Bewertungen
Irske Potetkaker
Keine Bewertungen
Natronrundstykker med cheddar
Keine Bewertungen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Minibrød med sjokolade og squash
Keine Bewertungen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Keine Bewertungen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Flatbrød
1 Std.
Tangzhong melkebrød
Keine Bewertungen
Søtt frokostbrød
1 Std. 30 Min