Urządzenia i Akcesoria
Pecan and Cranberry Rye Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
14 slices
Składniki
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
274 mg
Białko
5 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye and Walnut Bread
1 h 25 min
Cranberry Orange Scones
30 min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 min
Apple Crumble Cake
1 h 10 min
Crusty Spelt Bread
2 h 20 min
Nut and Seed Butter
10 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 h
Rye Bread Rolls- Bürli
12 h
Maple, Pecan and Banana Bread
1 h 30 min
Sourdough-style Loaf
122 h 45 min
Spelt Bread
1 h 45 min
Walnut Bread
2 h 45 min