Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
lub 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (opcjonalnie)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 2106.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de gambas, batata y coco
40 min
Puré de coliflor
40 min
Puré de coliflor trufado
25min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3h
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Nems de pollo y langostinos con salsa dulce de chiles y cacahuetes
45 min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2 Std. 50 Min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min