Pastel cordobés

Pastel cordobés

4.3 7 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

  • de harina de repostería
    500 g
  • de agua
    230 g
  • de vinagre
    1 chorrito
  • de manteca de cerdo en trozos
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    200 g
  • de cabello de ángel
    500 g
  • huevo batido
    1
  • de azúcar
    3 cucharadas
  • de canela molida
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 462 kcal / 1935 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 58.1 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 77 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...