
Urządzenia i Akcesoria
Pastel cordobés
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 raciones
Składniki
-
de harina de repostería500 g
-
de agua230 g
-
de vinagre1 chorrito
-
de manteca de cerdo en trozos100 g
-
de sal1 pellizco
-
de mantequilla a temperatura ambiente200 g
-
de cabello de ángel500 g
-
huevo batido1
-
de azúcar3 cucharadas
-
de canela molida1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
462 kcal /
1935 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
58.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
77 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina de mercado
85 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania