Urządzenia i Akcesoria
盐水卤猪肚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
水1400 克
-
桂皮1 小块
-
八角2 颗
-
香叶2 片
-
白豆蔻5 个
-
草果 拍扁2 个
-
花椒10 克
-
料酒50 克
-
盐30 克
-
姜 切厚片30 克
-
葱 打结3 支
-
猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
468.4 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
465.3 kJ /
111.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日卤味
10 Przepisów
Chiny
Chiny