盐水卤猪肚

盐水卤猪肚

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 1400 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白豆蔻
    5 个
  • 草果 拍扁
    2 个
  • 花椒
    10 克
  • 料酒
    50 克
  • 30 克
  • 切厚片
    30 克
  • 打结
    3 支
  • 猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)
    600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 468.4 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 465.3 kJ / 111.3 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...