麻油姜丝鸡

麻油姜丝鸡

4.6 40 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 人份

Składniki

  • 鸡肉 (连皮和骨),切成 3 ~ 4 公分 的小块
    700 克
  • 酱青
    20 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 蚝油
    20 克
  • 10 克
  • 去皮,切细丝
    50 克
  • 麻油
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24 g
Kalorie 1309 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...